*Poslovni centar G9, Bar, Crna Gora*
DIZAJN DEKORA I CVIJECA

Cvjetni dekor i dizajn STUDIO D events 

Cvjetni aranžman s dekorom poboljšava odabranu temu i stil dok ugošćuje goste u čarobnom okruženju 

Postavke, ukrasi i cvijeće događaja mogu biti romantične, moderne, retro, elegantne, rustikalne, minimalne, industrijske i u mnogim drugim različitim stilovima. Vjenčanje, korporativni događaj ili posebna prilika bez ukrasa i cvijeća bili bi anonimni i goli. Zato dizajneri događaja Studio D events, sa strašću prema dizajnu, cveću i postavkama, smatraju ovu simbiozu elemenata temeljnom za svaki događaj. 

Postavke i ukrasi 

Iskustvo, profesionalnost i strast vrlo su važni prilikom postavljanja pozornice za događaj. Tim Studio D events to dobro zna i oni znaju kako najbolje savjetovati svoje klijente. 

Scenografija će biti obrađena u svakom detalju, bilo da je riječ o vjenčanju, korporativnom događaju ili posebnoj prigodi. Kamen temeljac svakog kompleta su cvjetovi, koji pokazuju više nego bilo koji drugi detalj. 

Cvjetni aranžman s dekorom poboljšava odabranu temu i stil dok ugošćuje goste u čarobnom okruženju 

Od malih i minimalnih kompozicija do velikih cvjetnih aranžmana, cvijeće, ali i lišće i grane svojim beskrajnim bojama postaće tumači jedinstvenog krajolika, analizirani i osmišljeni do najsitnijih detalja kako bi oduševili klijente i goste. Cvjetne aranžmane za vjenčanje i ukrase detaljno će razraditi Studio D events i njegov tim, te će s velikom pažnjom pratiti nit započetu s pozivnicama za vjenčanje